Foto: ATA Images
Katarina Zivkovic

Folk pevačica Katarina Živković se nakon poslednje emitovane emisije „Magazin In“ gde je bila gost, oglasila na svom Instagram profilu uvređena činjenicom da je njen odgovor isečen i izbačen iz šoua.

Odgovor koji je nedostajao ticao se provokativnog pitanja koje joj je voditeljka postavila jer je impliciralo da su predstavnice šou-biznis scene i učesnice rijalitija zapravo žene lakog morala. Nezadovoljna tretmanom i montažom emisije, Živkovićeva je u objavi opisala ceo slučaj i obratila se autorki emisije, pa zahtevala javno izvinjenje kako njoj tako i njenim koleginicama.

– Sanja, ti zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege – napisala je Kaća ispod niza od čak četiri storija u kojima je do detalja iznela problem sa voditeljkom.

– Sanja Marinković je sklonila (izbacila iz emisije) moj odgovor na pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, pa sam prinuđena da prokomentarišem ovde. Moja dužnost je da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i zarađuju svoj dinar – započela je Kaća, pa nastavila:

– Moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio: ’Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, ima ga i među voditeljkama i među advokatima, agentima, lekarima… Ne reagujem nikako jer me one ne pogađaju – napisala je Kaća.

Kaća je potom jasno stavila do znanja da ne želi da bude pogrešno shvaćena pa da na kraju ispadne da se slaže sa stavom Marinkovićeve.

– S obzirom na to da je moj komentar izbačen, to može vrlo lako pogrešno da se protumači i da ispadne kako se ja slažem sa svime što ona govori. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene već i za moje kolege – zaključila je Živkovićeva.

Pozvali smo Sanju Marinković i pitali je da li će se izviniti Katarini, ali nam je ona rekla da nema zbog čega.

– Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu – počela je Sanja i dodala:

– Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju – rekla je Sanja za Alo!.

Katarina nije sa društvenih mreža uklonila objave, a kako nam je rekla, nema ni nameru. Čini se da nije poverovala u Sanjinu priču.

– Pročitala sam njenu izjavu kako kaže da nije uspela da sav materijal smesti u tih sat, sat i po vremena emitovanja, pa ga je onda kratila po sopstvenom nahođenju i mene uskratila za komentar na njeno uvredljivo pitanje – kaže Kaća i dodaje:

– Ako joj ne polazi za rukom da organizuje i vodi jednu takvu emisiju, onda neka pređe na nešto manje zahtevno gde neće postojati nikakav rizik da nekoga uvredi niti omalovaži. Njena opravdanja su smešna, meni se nije izvinila ali jeste mom menadžeru i nudi sirovi materijal sa mojim odgovorom koji bih ja mogla da okačim na Instagram ili Jutjub – klasično vređanje inteligencije. I dalje sam čvrsto pri stavu da neću više gostovati kod nje, jer zašto bih gostovala tamo gde me vređaju i gde ona emisiju završava rečenicom: „E pa, drage moje, hvala vam što se niste pravile gluplje nego što jeste“. Na kraju, ako nije bilo mesta za moj odgovor, onda nije trebalo da bude mesta ni za njeno pitanje – rekla je Živkovićeva.

Kaću podržale koleginice

Objava Kaće Živković naišla je na odobravanje njenih koleginica koje su je komentarima na Instagramu podržale i pohvalile njen stav. Milena Ćeranić, Rialda Karahasanović, Aleksandra Bursać i Maja Nikolić samo su neke od pevačica koje su joj poslale poruke:

– Bravo – napisala je Aleksandra Bursać dok je Maja Nikolić imala duže izlaganje.

– Tako je, draga moja. Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i seče pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem, prekida me i seče da bih joj rekla ono što ona želi da čuje! Sanja je retko glupa i bezobrazna voditeljka i veruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala. Težak kompleksaš i ološ – navela je Maja.

– Tako je, bre – napisala je Milena Ćeranić, dok je Rialda Karahasanović stavila emotikon koji označava aplauz.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here