Tanjug
Aleksandar Šapić

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu i napad na vozača autobusa u Sremčici.

– Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici, kojim se ugrožava kako njegova, tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji – rekao je Šapić.

Komunalna milicajka je napadnuta i povređena noćas u Beogradu, a napad se desio u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju, saopštio je Beoinfo.

“Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi. Milicajka je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata”, navodi se u saopštenju.

Kako navode, vozača autobusa na liniji 51, oko dva sata iza ponoći, u Ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik, a počinilac je priveden.

Vozač je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

1 COMMENT

  1. Kazniti odgovorne za komunalni haos u gradu, manjak parking mesta, užas od gradskog prevoza… uz obavezu da se obezbede potrebe građana koji plaćamo svašta nešto što ne dobijamo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here