Šapić postaje pomoćnik gradonačelnika?

0

Možda i budući gradonačelnik?!: Aleksandar Šapić

 

On će na funkciju u svom rodnom gradu stupiti uskoro, ali još nije precizirano kojim će se poslovima konkretno baviti u Gradskoj upravi.

 

Prema rečima izvora "Blica“ iz Skupštine grada, već neko vreme se spekulisalo da će Šapiću pripasti ova funkcija.

 

Postavljenjem Šapića, gradonačelnik će imati ukupno pet pomoćnika, koliko predviđa Zakon o glavnom gradu, i prema kome će njegov posao biti da pokreće inicijative, predlaže projekte, daje mišljenja u vezi sa pitanjima iz oblasti za koju bude bio postavljen…

”Govorilo se da će se to dodgoditi, ali kada bude pravi trenutak, bez preciziranja kada bi to moglo da bude. U nekom trenutku su takve priče prestale”, kaže naš izvor ističući da ovo nije iznenađenje s obzirom da su, naročito u poslednje vreme, gradonačelnik Đilas i Šapić vrlo često zajedno.

 

Aleksandar Šapić je inače član DS od pre nekoliko godina, i aktivno je učestovao u velikom broju promocija i kampanja demokrata. Uzeo je i učešće u kapmanji za predstojeće lokalne izbore na Voždovcu, pa je pre nekoliko dana sa gradonačelnikom Đilasom obišao rekonstruisani park kod spomenika Stepi Stepanoviću u naselju Kumodraž.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here