ATA IMAGES
Saša Popović

Muzičar Saša Popović govorio je o ovogodišnjem izboru za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Evrosongu u Italiji, i istakao da u regularnost glasanja nema nimalo sumnje, kao i da je glasao za Konstraktu.

– Pobednica takmičenja za pesmu koja će ići na Evrosong, Konstrakta, je izazvala veliko interesovanje – rekao je Saša Popović, koji kaže da je u prvom polufinalu poslao 20 poruka sa glasovima za Zorju.

– Kad je došlo finale, ja sam glasao za broj 18, a to je bila Konstrakta, jer pesma mi se zaista dopala – rekao je Popović.

Smatra da, kako kaže, ima „normalnih” pesama i „malo pomerenih”.

– Kada se završilo prvo polufinale mene zove Marija Šerifović i kaže da će Konstrakta pobediti – dodao je, i naglasio da je refren Konstraktine pobedničke pesme “In corpore sano” već ušao u svakodnevicu.

Popović se osvrnuo na metod glasanja publike porukama.

– Trista glasanja sam sa Komtrejdom radio. Komtrejd je radio glasanje sada i za pesmu Evrovizije, ovde… Sa njima radim od 2008, 2009, godine… Govorim sa svog aspekta. Neverovatno je da je za 15 minuta stiglo 144.000 glasova – kaže Popović, ali objašnjava da je to moguće, i da ne sumnja u ispravnost.

Popović je komentarisao i optužbe o regularnosti glasanja.

– Ja ću platiti još toliko u dobrotvorne svrhe ako se dokaže da je to, da broj SMS-ova nije tačan – izričit je muzičar.

Kaže i da je favorit bila Sara Jo, ali da se u finalu desilo iznenađenje.

– Do juče je Konstraktina pesma već u 15 država na trendingu – prokomentarisao je pobedničku pesmu Popović, i dodao da je pevačica uputila i važnu poruku o zdravstvenom osiguranju ljudi koji rade na estradi i u svetu muzike.

Ipak, govoreći o scenskom nastupu Konstrakte, smatra da „peškire i lavor ne treba menjati” i da je ono što je već osmišljeno – dovoljno. Naglasio je i da je ovogodišnji izbor za predstavnika Srbije na Evroviziji bio – najbolji do sada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here