Seksi namirnice za vruć Dan zaljubljenih

0

Banane
Banane su snažan afrodizijak. Osim što oblikom podsećaju na falus, pa bude zločestu maštu, banane sadrže i alkaloid bufotenin i vitamin B6. Te supstance bude seksualnu želju, ali i izazivaju dobro raspoloženje.

 

Smokve

Već dugo smokva je na glasu kao savršen afrodizijak. Povezivali su je sa seksom i plodnošću. Naučno je dokazano da magnezijum iz smokve podstiče seksualnu želju, a muškarcima produžuje erekciju.
 

 

Čili papričice
Ove ljute papričice uzburkaće vam krv. Naime, njihove hemikalije ubrzavaju puls, pojačavaju rad srca i ubrzavaju dotok krvi do polnih organa.

Osim toga, papričice oslobađaju endorfin koji je odgovoran za dobro raspoloženje, ali i za snažan seksualni libido.

 

Čokolada

Odavno je poznato da i čokolada ulazi u grupu afrodizijaka. Sadrži masnoće i šećer i podstiče dobro raspoloženje, a organizam oslobađa od seksa.

 

Čokolada je odgovorna i za stvaranje dodatne energije koja omogućava dužu seksualnu aktivnost.

 

Tartufi

Ove skupe gljive moćan su afrodizijak. Zbog svoga intenzivnog mirisa, ali i hemijskih svojstava podstiču lučenje hormona odgovornih za seksualno uzbuđenje.

 

Navodno mogu itekako pomoći muškarcima koji imaju problema s erekcijom.

 

Đumbir

Ništa tako brzo ne dovodi krv u genitalna područja kao đumbir. Ako niste ljubitelj te biljke, biće dovoljno da je samo pomirišete pre seksualne aktivnosti i učinak će biti gotovo jednak kao da ste ga i jeli. Đumbir osigurava dugu vatrenu noć.

 

Bademi
Među nezaobilaznim afrodizijacima nalaze se i bademi. Bogati su vitaminom E koji podstiče bolju funkciju polnih organa. Osim toga, bademi poboljšavaju rad moždanih ćelija, pa utiču i na pamćenje i bolje raspoloženje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here