Pixabay

Predigra bi trebalo da bude sastavni deo seksa. Seks nije samo čin penetracije, već celokupni proces uzbuđivanja koji polakom gradacijom dolazi do vrhunca.

Baš zato je mnogim ljudima, a naročito ženama, potrebna duga i temeljna priprema za penetraciju tokom koje će se maksimalno uzbuditi.

Predigra je nepravedno zapostavljen deo seksualnog čina, a upravo ona drži ključ savršenog seksa.

Inspirišite se zato nekim od ovih ludih seksi trikova i ideja za predigru i priuštite svom partneru seks iz snova. Osim što ćete razbuditi strasti, motivisaćete se za dalje istraživanje sopstvene seksualnosti – a to je uvek poželjno.

Maskirajte se

Nabacite neki seksi kostim i priredite svom dragom fantaziju na javi. Kostimiranje omogućava da se osećamo kao druga osoba, te da ispoljimo tajne želje i strasti koje se možda ne bismo usudili da izrazimo u bilo kojoj prilici. Jednostavno stavite periku ili masku preko očiju i to će već biti dovoljno da se osećate drugačije i više seksi.

Vruće igrice u javnosti

Seksualno igranje i uzbuđivanje u javnosti ne znači nužno seks u haustoru ili pak u wc-u kafića. Dovoljno je da se vi i vaš partner diskretno provocirate i pritom pazite da vas niko ne vidi. Dodirujte se ispod stola ili se pak senzualno gledajte. Čak i najneviniji dodir u javnosti može da postane uzbudljiv.

Iskoristite ogledalo

Gotovo svi mi u svojoj spavaćoj sobi imamo ogledalo, a sada je vreme i da ga iskoristite za vruću predigru. Neka vaš partner stane ispred ogledala, a onda se vi pojavite i zavodite ga tako što će vaš gledati vaš odraz u ogledalu. Kleknite na kolena i pružite mu oralni seks dok on sve to gleda. Budite sigurni da će dugo pamtiti taj doživljaj.

Istražite erogene zone

Svi znamo da su bradavice, vrat i genitalije erogene zone na telu, ali postoje i mnoga druga mesta koja garantuju puno užitka ako im pružimo malo više pažnje. Recimo, muški stomak je veoma osetljiv, naročito u predelu od pupka do pubične kosti. Prelazite nežno niz tu zonu prstima ili jezikom i čekajte da se vaš partner uzbudi. Nemojte zaboraviti da i oni delovi tela koji nemaju veze sa seksom mogu da budu vrlo erotični i osetljivi kad ih stimuliše neko drugi.

Oralni seks uz mehuriće

Otvorite bocu penušavog pića i otpijte gutljaj, a potom pružite partneru oralni seks dok vam u ustima bujaju mehurići. To će stvoriti neviđenu senzaciju na njegovom penisu. Isto tako, u ustima možete da držite kockicu leda i prelazite njome po njegovom telu dok se ne otopi, a još jedna ideja je i da neposredno pre seksa operete zube s pastom za zube s ukusom mentola. Osećaj hlađenja na koži dok ga ljubite izludeće ga.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here