Seksualni zavisnik u potrazi za ženama

0

Bio sa 573 žene: Deni Džejms

Dvadesetsedmogodišnji Englez iz Lankašira Deni Džejms, morao je na kraju da se podvrgne terapiji za odvikavanje od seksa, jer je u njegovoj okolini "ponestalo" žena sa kojima bi mogao da završi u krevetu.

 

Naime, ovaj majstor tetovaže iz Litam Sent Ena, imao je "vezu" sa ukupno 573 žene iz ovog priobalnog gradića. Nakon što je proveo noć sa poslednjom, seksualni apetiti su ga naterali da proširi "polje delovanja", piše magazin "San".

"Pošto u mestu više nije bilo žena s kojima nisam spavao, potrošio sam pravo malo bogatstvo na taksi u potrazi za novim ljubavnicama, jer sam odlazio sve dalje i dalje", objasnio je Deni. "Na stotine funti me je koštao provod i vođenje žena u hotele i motele."

Problem je nastao kada je potrošio svu ušteđevinu. Usput mu je propao biznis i na kraju je pao u depresiju. Deni je morao da potraži stručnu pomoć. Obratio se psihoterapeutu Stivenu Poupu. Sada živi u Liverpulu i prvi put u životu ima stabilnu vezu. Devojka mu je pomogla i da otvori novi salon za tetoviranje.

 

Psihoterapeut Stiven Poup kaže: "Zavisnost od seksa može se javiti kod oba pola. Upoznao sam jednu inteligentnu ženu staru 31 godinu koja je imala 127 partnera za šest meseci". "Nije mogla da se zaustavi, uprkos riziku."
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here