Selektor ostao bez odgovora: Anu i Jelenu ne zanima reprezentacija

0

Fonet
Ne haju za majčicu Srbiju: Ana Ivanović i Jelena Janković
 

Jedina koja je prihvatila poziv je Aleksandra Krunić, dok je Bojana Jovanovski rekla da neće biti u prilici da se takmiči sa Mađaricama u Budimpešti od 4. do 7. februara.

"Ja nikoga ne teram da igra, ali bilo bi korektno da mi odgovore. Svima sam poslala pozive, a jedino od Aleksandre Krunić sam dobila pozitivan odgovor. Spremna je i na raspolaganju da igra. I od Bojane sam dobila odgovor. Rekla je da joj termin ne odgovara. Jelena jeste rekla za novine da se oprostila od reprezentacije, ali nije to ozvaničila u savezu. Znaći. dok to ne bude evidentirano, ja ću pokušavati da ona bude u Fed kup timu. Anin dolazak u tim imao bi višestruko pozitivan efekat. Imali bismo petu na svetu, što bi bila velika prednost za Srbiju. Dala bi podstrek ostalim teniserkama, a i naš tim bi imao respekt svih ostalih reprezentacija", priča za Žurnal selektor ženske teniske reprezentacije.

Bilo kako bilo, naše teniserke će po svemu sudeći morati bez tri najbolje da izađu na megdan nezgodnim Mađaricama, kako bi prošle u baraž za drugu svetsku grupu Fed kupa, koji je na programu u aprilu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here