Hteli ste da jedete krofnu sa njegovog penisa? E, pa nemojte!

0

Instagram/arsenicmagazine
Volite krofne? Jedite ih pre ili posle seksa

Na stranici sabotagetimes.com objavljen je tekst o nekim savetima za seks iz "Cosmopolitana" koji su totalna glupost.

Zbog takvih preporuka partner bi samo mogao da se razočara.

Jedenje krofne s njegovog penisa

Bez obzira na to koliko volite krofne, nema ničeg erotičnog u krofni na penisu. Koje god objašnjenje stajalo iza tog čina ili saveta, muškarci u tome definitivno neće uživati.

Čupanje njegovih stidnih dlačica

Iako svaki muškarac ima različite želje i ako se nešto jednom sviđa, ne mora da znači da će i drugima, čupanje stidnih dlačica je bolno i teško da će neki muškarac uživati u tome. Tanka je linija između užitka i boli, a mnogi muškarci vole da eksperimentišu, ali ako to nije zatražio od vas to je zlostavljanje i nanošenje boli. Nemojte to činiti.

Puno plitkih, zatim jedan duboki

Ritam je u seksu vrlo važna stavka, a ovakav savet o pokretima tokom seksa ne samo da zvuči loše već je zbunjujuć. Važno je da se ritam uskladi, nepredvidivi pokreti mogli bi nekoga neprijatno da iznenade.

Seks na mašini za veš

Ovaj savet jedan je od uobičajenijih Cosmo saveta. Valjda je ideja privlačna zbog vibriranja mašine tokom centrifuge. To vibriranje bi trebalo da poveć užitak i muškarcu i ženi. Ma, pustite priče, ako vam je do vibriranja nabavite neku vibrirajući igračku za seks. To je puno bolja ideja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here