Youtube/GQ Germany
Šeron Stoun

Glumica Šeron Stoun je pozirala za časopis za odrasle “Plejboj” kao deo njene karijerne strategije, otkrila je u poslednjem intervjuu koleginici Dru Barimor.

Šeron Stoun je pozirala za časopis kako bi obezbedila sebi ulogu u “Niskim strastima”, filmu koji je lansirao njenu karijeru i učinio je seks-simbolom Holivuda.

Navela je u razgovoru da je ona “osoba logike i strategije”.

– Kada sam shvatila da želim da glumim u tom filmu, odlučila sam da se slikam za “Plejboj”, i to ciljano, kako bih dobila ulogu – rekla je glumica.

Prisetila se slave koju je dobila gotovo preko noći nakon ovog trilera iz 1992. ali naglašava da nije očekivala toliki uspeh.

– Mislila sam samo da je to prava uloga za mene, i znala sam da moram da je dobijem. Ali nisam znala da će se tolika slava desiti – naglašava Šeron Stoun.

Šeron Stoun je u istom intervjuu govorila o svojim godinama i o tome kako uspeva da izgleda mladoliko u svojim šezdesetim.

– Kada sam ušla u četrdesete pomislila sam da ću da ostarim ali sam shvatila da želim da kontrolišem kako ću da ostarim – rekla je glumica, dodajući da je želela da “stari poput plesačice”.

– Oduvek sam mislila da plesačice prelepo stare, tako da sam počela da se ponašam prema svom telu kao da je plesačko kako bih postigla taj izgled – rekla je glumica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here