Tanjug
Danijel Server

Profesor Univerziteta “Džons Hopkins” Danijel Server smatra da pismo, koje je nedavno potpisalo 60 evropskih poslanika i pojedini američki kongresmeni i senatori, pozivajući EU, SAD i Veliku Britaniju da promene “meku” politiku prema Srbiji, nije dovoljno veliki pritisak.

– Zvaničnici koji su deo zakonodavnog tela poslali su pismo. Oni žele dramatičnu promenu sadašnjeg pristupa Srbiji, ali nema naznaka da će to postići izvršna vlast u SAD i EU – rekao je Server.

On smatra da je potreban veći pritisak.

Što se tiče podrške “Otvorenom Balkanu”, Server smatra da je to još jedan dokaz “meke politike” SAD prema Srbiji.

– Podrška “Otvorenom Balkanu” bila je deo meke politike – rekao je Server.

7 COMMENTS

  1. Ko si ti bre,a? Kakav ti je to Univerzitet Dzons Hopkins? Nije ni Harvard, ni UCLA, ni Stanford, ni Oxford, ni Cambridge, ……bar meni je nepoznat? Jel\’ zna neko nesto vise o tom Univerzitetu? Ili ovom Serveru?

  2. To je Univerzitet u Baltimoru, Maryland. Privatni Univerzitet. John Hopkins je ostavio ogroman novac za osnivanje ovog Univerziteta 1875 i ovo je Univerzitet koji je u SAD veoma cenjen.

  3. Ko si ti bre,a? Kakav ti je to Univerzitet Dzons Hopkins? Nije ni Harvard, ni UCLA, ni Stanford, ni Oxford, ni Cambridge, ……bar meni je nepoznat? Jel\\\’ zna neko nesto vise o tom Univerzitetu? Ili ovom Serveru?

  4. Univerzitet osnovan zahvaljujuci meceni John Hopkins 1875 u Baltimoru, Maryland. Veoma cenjen u SAD.

    • I onda se nadje ovakav “strucnjak” da mu kvari rejting , koliko ja poznajem vreme to vreme iz mog skolskog vremena , tada je USA bila avantgard demokratije danas ta ista USA nije ni senka ondasnje SLOBODARSKE DRZAVE .

  5. Sve dok ovakvi bolesni umovi imaju bilo kakvu mogucnost da nesto pricaju u javnosti svijetu se dobro ne pise ima dosta ovakvih koji su uzeli debele pare od mafije a nisu svjesni koje su jade poradili po cijelom svijetu i dalje bi da niste neke narode da bi na neki nacin se opravdali kod svojih poslodavaca po nekoj pravdi da je ima ovakvi bi trebali biti u zatvoru sa svojom mafijom

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here