Sestrama Sinadinović po dve zlatne i srebrne medalje

0

Ovog puta su obe sestre startovale u istoj juniorskoj kategoriji i to do 45 kg laki kontakt. Ipak, 17-godišnja Ljiljana je čak startovala u tri juniorske kategorije: do 45 kg, do 50 kg i do 55 kg (sve u lakom kontaktu), tako da je ona ovoga puta bila najaktivnija, ali i odlično pripremljena.

U kategoriji do 45 kg Ljiljana je pobedila sve rivalke, pa se sa lakoćom našla u finalu. Posle nje na parket je izašla Dosta (13). U istoj kategoriji je, kao i njega sestra, dobila svoje protivnice , tako da su se obe sestre našle u finalu. Finale se nije održalo, pošto je starija sestra Ljiljana mlađoj Dosti poklonila prvo mesto, a ona je zauzela drugo.

 

U sledećoj kategoriji do 50 kg laki kontakt Ljiljana nije imala mnogo rivalki, pa je uz dobru tehniku i odličnu pripremljenost osvojila prvo mesto. U kategoriji do 55 kg odlično se i hrabro borila i stigla je do finala, gde je ostala na drugoj poziciji.

 

Tako su sestre Sinadinović dobile četiri odličja i to po dva za prva i dva za druga mesta. Njihovim uspehom prezadovoljan je i trener i otac Veljko Sinadinović, koji je izjavio da se njegove ćerke i ostali učenici spremaju za nove izazove, najpre za prvenstvo Nemačke.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here