EPA
Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine

Bivši ukrajinski fudbaler Andrej Ševčenko u pregovorima je oko kupovine fudbalskog kluba Peskara.

Kako prenose italijanski mediji, nekadašnji napadač treba da se sastane sa predsednikom ovog kluba kako bi dogovorio kupovinu najvećeg dela akcija Peskare.

Peskara trenutno nastupa u Seriji C, trećem rangu italijanskog fudbala. Kroz ligaški deo izborili su plasman u doigravanje gde će se po kup sistemu takmičiti za ulazak u Seriju B.

Lokalni mediji su odmah preneli vest da je Andrej Ševčenko stigao u Peskaru kako bi sa Danijeleom Sebastijanijem pregovarao o kupovini kluba.

Ševčenko je sleteo na aerodromu Linate u Milanu i zatim se uputio u grad na Jadranskom moru, ka stadionu “Adrijatiko”, mestu na kome svoje utakmice igraju fudbaleri Peskare.

Takođe mediji prenose da će Ševčenko prisustvovati i utakmici plej-ofa između Peskare i Gubija koja je na programu u sredu od pola devet, po srednjeevropskom vremenu.

Ševčenko je do prošle godine bio selektor reprezentacije Ukrajine, a po odlasku sa kormila nacionalnog tima postao je trener Đenove. Tu se zadržao svega dva meseca posle čega je otpušten.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here