Promo
Spektakl za kraj: Severina Kojić

Mediji bruje o tome da je došlo do kraha ljubavi između hrvatske pevačice Severine i njenog supruga Igora Kojića i da je u međuvremenu pevačica navodno započela vezu.

Domaći i hrvatski mediji bruje o tome da je došlo do kraha ljubavi između hrvatske pevačice Severine i njenog supruga Igora Kojića i da je u međuvremenu pevačica navodno započela vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem.

Naime, mediji pišu da pevačica u poslednje vreme boravi samo u Hrvatskoj, dok je Igor sve vreme u Srbiji, a navodno se nisu videli šest meseci.

Oni se i dalje prate na društvenim mrežama, a već neko vreme ne objavljuju zajedničke fotografije i poslednji put su komunicirali za Igorov rođendan, kada mu je Severina pre četiri meseca napisala čestitku.

Šuška se da je Severina navodno u vezi sa 10 godina mlađim Tomislavom, koji je vlasnik jedne vinarije u Hrvatskoj.

Severina je sredinom septembra odvela svoje prijatelje u Voštinićevu vinariju koja je pola sata udaljena od Zagreba, a tom prilikom Tomislav nije pozirao sa njima, navode mediji.

Severina je tada, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj dekoltiranoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovog leta na moru, PR-om Vedranom Vasić i nećakom Mijom Popović.

O ovom pitanju oglasio se i Severinin PR tim i demantovao šuškanja o romantičnoj vezi:

– S obzirom na vaše pitanje, hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – napisali su iz Severininog PR tima.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime