Liverpul ove sezone igra u sjajnoj formi i utisak je da je sve spremno za proslavu titule, barem pre koronavirusa. Ipak, posle svega, kada se sezona nastavi, pitanje je hoće li popularni Redsi dobiti ceremoniju dodele pehara kako dolikuje.

Naime, prvi put posle 1990. godine, Liverpul je na pragu prve titule. Sezona će se ipak nastaviti, klubovi su počeli sa treninzima, pa je tako sada “proslava” Redsa jedna od tema o kojima se govori na Ostrvu, potvrdio je izvršni direktor Premijer lige, Ričard Masters

– Ako bude moguće, predaćemo pehar u standardnoj ceremoniji, daćemo ga igračima i štabu jer su vredno za to radili. Uradićemo to ako uslovi budu dozvoljavali, fokusirani smo na kraj sezone, ali moramo da napravimo plan za svaku situaciju – rekao je Masters.

– Doći ćemo i do tačke kada će biti teško napraviti raspored sledeće sezone, ali još nismo tu. Očigledno, cilj je da prvo završimo sezonu kako dolikuje i u skladu sa drugim takmičenjima, ali ta takmičenja koče našu mogućnost da napravimo uobičajen kalendar za 38 kola novog ciklusa.

Sezona će se sigurno nastaviti bez publike, pa je sigurno i da će ceremonija dodele pehara, ako je bude, biti u sablasnoj atmosferi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here