Promo

Volite da tragate za novim naslovima – rešenje je svakako internet, a tu je za sve nas sjajna ponuda najveće online knjižare “Knjige na dlanu”. Knjige svih žanrova, za sve uzraste, za ograničene budžete, odličan poklon za sve prilike – a uz to naručivanje je brzo i lako, jednostavno sve vam je na dlanu. Šta posebno izdvaja ovu online knjižaru?

Najveći broj knjiga za decu

Pa krenimo od početka, tj. od malih nogu. Deci je potrebno od najranijeg uzrasta usaditi potrebu i ljubav prema knjigama. Knjige prilagođene za najmanje uzraste omogućavaju deci da opažaju ilustracije, imenuju predmete koje vide, pogađaju skrivene predmete, uče boje i mnogo toga. Uz mnoštvo boja i kroz igru naučiće prve reči, upoznati svet oko sebe, poboljšati govor što će im kasnije svakako pomoći u čitanju i pisanju. Sa odrastanjem dolaze i nezaobilazne bajke i basne, koje nas uče mudrostima, a polaskom u školu dolazi knjiga kao obaveza. Deca danas neizostavno odrastaju uz elektronske uređaje i oponašaju starije u navikama. Zato dopustite vašim mališanima da sami pretražuju portal online knjižare koji ima najveću ponudu knjiga za decu.

Dozvolite detetu da samo izabere knjigu koju smatra zanimljivom, raduje se dolasku paketa i pustite da ga istražuje samo. Prve knjige ostaju nam zauvek u sećanju, donekle formiraju našu ličnost od malih nogu. Zato ih se rado sećamo, čuvamo na policama i ponekad im se vraćamo.

Knjige za 149 dinara

“Knjige na dlanu” su spremile i posebnu akciju za sve ljubitelje knjiga. Za samo 149 dinara moguće je obradovati sebe ili dragu osobu poznatim delom nekog od nobelovaca, dečjom knjigom ili antologijom svetske književnosti. Mnogi od nas bi želeli da imaju više vremena za čitanje i maštaju o mirnim penzionerskim danima gde će im knjiga biti svakodnevni “drug”.

Penzioneri su tradicionalno najverniji čitaoci i to štampanih knjiga, ne čitaju ih na tabletima. Skromna primanja su svakako ograničenje, pa možda nemaju “lak pristup” knjižarama, ali uz stalnu akciju najveće online knjižare mogu da priušte sebi ili svojim najmilijima kvalitetnu literaturu za samo 149 dinara.Kada su u pitanju ovakve sjajne akcije i povoljne cene, možemo da napravimo i malu ekonomsku analizu: hajde da odmerimo cenu i vrednost knjige. Cena koju plaćamo je samo 149 dinara, a ono što dobijamo je neprocenjiva vrednost. Savet bakama i dekama: ako imate problem sa korišćenjem modernih elektronskih uređaja koji će vam omogućiti pretragu i kupovinu knjiga putem interneta, pitajte vaše unuke. Oni će vam pomoći da pretražite portal i tako ćete uz slatko druženje naći za svakog po nešto.

Komforna i jednostavna kupovina

Mnogi ljubitelji knjiga u moderno doba nemaju vremena da odu do prave knjižare. Jednostavno, u komfornosti svog doma uz jutarnju vikend kafu ili možda u pauzi na poslu, možete zakoračiti u bogati svet pisane reči. Strasni  zaljubljenici knjiga, neretko, pretražuju sve – od knjiga za decu do ozbiljnih istorijskih knjiga i autobiografija ili stručne literature.

Uz par klikova poručite paket i obradujte vašeg mališana knjigom sa 555 nalepnica o fudbalu ili obradujte vašu klincezu knjigom o šminkanju i manikiru. A tu je i lektira iz biblioteke “Lastavica”, koju smo čitali pre trideset i više godina, samo je sada u novom izdanju. Osećaj je neprocenjiv – pošiljka je stigla, otvarate vaš paket, a miris nove, neotvarane knjige vas prosto mami da nađete malo vremena za sebe. Ideje koje vam mogu promeniti život upravo možete naći u knjigama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here