Screenshoot

Slađa Delibašić je uspešna žena, mama i ponosna baka, a osim što joj je ćerka i najbolja prijateljica, one uskoro postaju i koleginice. Još jedna naslednica porodice Đogani stupa na muzičku scenu.

Pevačica Slađa Delibašić ima dugu i bogatu karijeru, a nedavno je svoju kuću potpuno preuredila i pokrenula biznis. Sada ispred premijerne kamere otkriva kako je sve to počelo.

– Imala sam ideju da izdam svoju kuću za vrtić, to je ideja moje drugarice i onda sam rekla, pošto je Silvija završila za vaspitača, da dete da ide da radi negde drugde, bolje da napravimo kod nas i eto sticajem okolnosti izašla sam iz kuće, renovirala sve, napravila jedan lep ambijent. Imamo dosta dece, roditelji su fenomenalni, tako da i osoblje koje radi je super. Čovek treba da razmišlja o egzistenciji u budućnosti, a sticajem okolnosti, ceo život sam sa decom, po plesnim školama, imam unuku… Tako da mislim da sam napravila nešto za ceo život – ističe denserka.

2011. godine snimila je duetsku pesmu sa svojom ćerkom Silvijom Đogani, ”Unikat”. Silvija se ubrzo udala, rodila ćerku Tiju i povukla sa javne scene. Međutim, ona je rešila da ponovo zaplovi u pevačke vode, a sada otkriva svoje planove.

– Ona je već davno snimila dve pesme, ima sigurno deset godina, a onda je ostala trudna i posvetila se detetu. Sada je poželela da krene tim stopama, rekla sam naravno da nije vreme sada, ali znaš kako to kod mladih funkcioniše – dodala je Slađa.

Zaista želim da izgradim sebe samu, da ljudi vide ko sam ja, da se ne provlačim kroz svoje roditelje. Oni imaju svoju karijeru, a ja sada počinjem svoju, tako da želim da to skroz samostalno bude. Prvi singl izlazi krajem aprila, snimila sam dva spota i dala sam sto posto od sebe – priča Silvija.

A evo kako izgleda odnos majke i ćerke, kada se kamere ugase.

– Meni je mama uzor što se plesa tiče, njene energije, harizme. Ona je stvarno imala jednu veliku karijeru i lepu, tako da eto, da makar upola bude takva i moja, biću zadovoljna – priča Đoganijeva.

– Kao baka i majka je odlična, malo je samo razmazila moju ćerku, što joj zameram, ali opet razumem i to – ističe Slađina ćerka.

– Ja sam stroga, volim da red postoji, dnevni red u toku dana i mislim da se nikada neću promeniti u tome – priča Slađa.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime