Saudijski princ Mohamed Bin Salman nalazi se u centru pažnje zbog želje da kupi Mančester junajted od porodice Glejzer za šest milijardi evra!

 

Prema poslednjim informacijama, Bin Salman je već kupio Junajted posle nedavnog sastanka sa čelnicima kluba, ali se to drži u tajnosti, kao i činjenica da je saudijski princ navodno u vezi sa američkom glumicom Lindzi Lohan (33) koja bi očigledno mogla uskoro da postane gazdarica slavnog kluba.

Pojedini američki mediji, kako prenosi Telegraf, tvrde da su njih dvoje već nekoliko meseci u romantičnoj vezi, dok iz Saudijske Arabije tvrde da to nije istina. Malu pometnju je izazvala izjava oca Lohanove koji je rekao da se njih dvoje poznaju, da sarađuju, ali da nisu u vezi.

Što se tiče same kupovine Junajteda od Glejzera, ta informacija je došla od jednog od službenika u Vladi Saudijske Arabije. Moaid Mahjub je na svom Linkedin profilu objavio:

– Investitor iz Saudijske Arabije je kupio akcije Mančester junajteda, pošto je delegacija Mančester junajteda posetila Saudijsku Arabiju. Sačekajmo zvaničnu potvrdu kluba – napisao je Mahjub.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here