Specijalni ručak sa Bajagom

0

Obećavaju dobru svirku: Bajaga i instruktori u Torontu
 

Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori započinju svoju oktobarsku kanadsku turneju povodom 30 godina postojanja u subotu, 11. oktobra, koncertom u Torontu, u Opera House.

 

Poznati muzičar i njegov bend nastupiće još i u Vankuveru (12. oktobra), Edmontonu (17. oktobra) i Otavi (18. oktobra). Mada je prvobitno bilo planirano da slavljenička svirka obuhvati i SAD, taj deo turneje odgađa se do decembra, kada će se održati koncerti u Čikagu, Vašingtonu, Njujorku, a planiraju se i dodatni koncerti u Los Anđelesu i San Francisku.

Bajaga nije krio oduševljenje što će se nakon pet godina ponovo sresti sa svojom publikom, ali i sa prijateljima u Torontu i Kanadi, i to u godini kada bend obeležava tri decenije na sceni.

– Posebno zadovoljstvo nam je što ćemo ponovo svirati u Opera House u Torontu jer je to ubedljivo najbolje mesto za svirku u Kanadi – kaže muzičar koji publici obećava pregršt najvećih hitova i dobar provod.

Ljubitelji ovog benda imaće priliku da se u opuštenoj atmosferi i u pomalo neuobičajenom ambijentu druže sa Bajagom i instruktorima na dan koncerta, u rano posle podne, u Srpskom centru u Misisagi pri hramu Sabora srpskih svetitelja.

 

Naime, agilna uprava crkve organizovala je ručak sa Bajagom, Cveletom, Žikom, Sašom, Čedom i Kićom. Za kulinarske specijalitete zadužena je Ivana Raca, vrsni kuvar, poznata širom Kanade, čest gost na ovdašnjim TV kanalima specijalizovanim za kulinarstvo, koja će se pobrinuti (bez ikakve naknade) da kreira specijalitete koji izlaze iz okvira tradicionalne srpske kuhinje. Karta za ovaj jedinstven događaj košta 25 dolara, a sav prihod Bajaga i instruktori poklanjaju Crkvi sabora srpskih svetitelja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here