Legende boksa Majk Tajson i Roj Džons vratili su se u ring, i to, u egzibicionom meču u čuvenom Stejpls centru u Los Anđelesu koji je završen nerešenim rezultatom.

Spektakl, istorija i klasa. Tako bi se najbolje moglo opisati sve viđeno u povratničkoj borbi dvojice šampiona, Tajsona i Džonsa. Glavni utisak je da godine na obojicu nisu ostavile preveliki trag i da bi po formi, znanju i veštini mogli da im pozavide mnoge mlađe kolege.

Za odličan uvod u meč pobrinuli su se organizatori. Tako je SNup Dog mini koncertom najavio veliku borbu dvojice bokserskih legendi.

Ono što je bilo primetno od samog početka, Tajson, koji je poslednju borbu imao još 2005. protiv Irca Kevina Mekbrajda, napao je na početku i pokazao veliku želju i motiv koji je imao i tokom karijere. Sa druge strane, Roj Džons Džunior, koji se borio poslednji put  2018. godine, bio je nešto defnzivniji.

Majk se definitivno nije štedeo i napadao je rivala, koji je pak, iskusno, eskivirao pokušaje Gvozdenog Majka da, kao u najboljim danima, nokautira rivala.

Na kraju, pobednika nije bilo, a meč je završen prijateljskim pozdravom i maniru fer-pleja.

Da podsetimo, meč je zbog bezbedonosnih mera i pandemije koronavirusa održan bez prisustva publike. Takođe, pre samog meča je dogovoreno da se boksuje 8 rundi, a, s obzirom na godine dvojice boraca, svaka je skraćena sa 3 na 2 minuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here