RTS
Haris Džinović, Novogodišnji program na RTS1

Pripremite se za nezaboravnu Novu godinu uz širok spektar programa na četiri najpoznatija TV kanala: RTS 1, BN, HRT i Blic TV.

Svaki kanal donosi posebnu dozu zabave i uzbuđenja za doček Nove godine.

RTS 1: Za “najluđu noć” kroz klub, scenu, kabare i kafanu

RTS 1 obećava “najluđu noć” vodeći vas kroz četiri nezaboravna mesta: klub, scenu, kabare i kafanu. Program započinje u 21 čas i nudi obilje zabave, veselja i smeha uz vrhunske izvođače poput Bajage, Zvonka Bogdana, Lepa Brene i mnoge druge.

BN: Celodnevna novogodišnja fešta

Dobro jutro komšija, Novoogodišnji program na BN

BN kanal priprema celodnevni novogodišnji program koji će započeti koncertom Srpskog nacionalnog ansambla “Kolo” ujutru, nastaviti se emisijom “Nedjeljno popodne” s Cecom i Bojanom, i kulminirati dočekom Nove godine uz glumce serije “Dobro jutro, komšija” i orkestar Borka Radivojevića.

HRT: Zvijezde pjevaju – Novogodišnji specijal

Zvijezde pjevaju, Novogodišnji program na HRT

Na Prvom programu HRT-a, 31. decembra od 21.30 časova, očekuje vas nezaboravan muzički šou s zabavnim pevačkim parovima. Specijalno izdanje nudi nešto drugačiji koncept – traže se najzabavniji parovi koji će vas nasmejati do suza, a nakon toga počinje spektakularni Novogodišnji tulum.

Blic TV: Nova godina iz doma Cece Ražnatović

Ceca show, novogodišnji program na Blic TV

Na Blic TV-u, u 22.30 časova, počinje “Ceca show” spektakl koji će obuhvatiti nastupe Aleksandre Prijović, Dare Bubamare, Žike i Saleta. Osim muzičkog uživanja, gledaoci će imati priliku da zavire u unutrašnjost Cecine vile i da uživaju u pričama iz života poznatih ličnosti.

Praznična ponuda: MTEL akcija “Gledaj 6 meseci po ceni 3”

Uz MTEL akciju “Gledaj 6 meseci po ceni 3”, možete uživati u najboljem sportu i širokoj ponudi TV programa. Double paket donosi preko 270 kanala s Balkana, 300+ radio stanica, Video klub s hit serijama i filmovima, i sve to je dostupno na svim uređajima. Pretplatite se danas i uživajte u prazničnom TV maratonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here