Špijunirao sam kolege kako orgijaju!

0

Još seksualno aktivan. Pre će izabrati da gleda seks vepra i krmače nego pornić
 

Njegov talenat je, dok je još bio dečak, otkrio pokojni deda Dragutin, koji je bio najpoznatiji šnajder u kraju, a imao je teško detinjstvo i mladost.

 

– Kada smo se preselili u Beograd, živeli smo na Banovom brdu, dok mi je otac radio u "Borbi" na Terazijama. Za doručak je dobijao veknu hleba i litar jogurta i ja sam peške išao do njega da podelimo obrok. Bili su to teški i mučni dani, seća se Era, koji je posle pobede na takmičenju u Čačku počeo da snima albume, a onda su usledile tezge i zarade… Prisetio se i kako su mu svi žestoki momci Beograda čuvali leđa.

– Ljuba Zemunac, Beli, Maša i Giška bili su stalni gosti na mojim nastupima, dok mi je Ćenta bio neki dalji rođak. On i Akran su mi stalno govorili da im se javim ako me neko dira ili ne isplati honorar. Ma bili su gospoda bre, dođu, uživaju i bace mi bakšiš na binu, ističe Era i seća se estradnog orgijanja.

 

– Bilo je orgijanja, ruku na srce, ne mogu da lažem. "Udarale" su se kolege međusobno na turnejama, ali Lepa Lukić i ja sa Minimaksom smo uglavnom špijunirali i sve raskrinkali ko se s kim provodio. Pa šta ima veze, bolje da se mazimo i pazimo, nego mrzimo. Uostalom, zdravije je bilo povaliti koleginicu, nego dovući nekoga sa strane.

Kola od samo jednog bakšiša

– U Ritopeku je neki gazda Milan ženio dva sina i svadba je trajala tri dana. Toliko bakšiša smo dobili da smo ceo moj bend od 11 članova i ja otišli sutradan i svi kupili po jednu "zastavu 101", tvrdi pevač koji ne krije da je voleo tadašnje turneje na kojima je bilo i seks afera.

Iako smo često zbog tih turneja spavali zajedno, delio sam sobu sa Lepom Lukić, Verom Matović, Merimom Njegomir i Nadom Topčagić, ali ni sa jednom nisam imao seks. Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić, ali nisam imao herca da je smuvam. Iako su mnogi pričali da smo u nekoj šemi, to nije bilo tačno…nažalost, kroz osmeh priča pevač koji otkriva da ga uzbuđuje seks životinja.

– Najviše sam voleo da gledam kada vepar oplodi iliti bukeri krmaču. Uzbuđuje me da gledam tog nerasta kada skoči na krmaču, pa imaju taj životinjski seks koji je vrh vrhova. Dok je on na njoj samo ponekad mrdne ušima, a ona se sva zajapuri. Verovatno da sam i ja neka životinja kada je u pitanju seks. To sam više voleo nego porniće na "Palmi" posle ponoći, objašnjava Ojadanić, kome je neostvarena želja da otvori radio stanicu "Srpski radio Era".

 

Preteča "3 u 1": "Orgijao sam sa misicama"

Pevač ne krije da su tačne priče kako je često imao seks sa devojkama koje su učestvovale na tradicionalnom izboru za mis koji se održava u njegovom motelu.

– Nemam razloga da krijem, uvek se znalo da šetam najbolje ribe na estradi. Imao sam pored misica i pravnice, a ko ne bi poželeo lepu i zgodnu devojku koja ti šeta pred nosem. A dešavalo se da mi nekoliko njih upadne u sobu, što mi nije bio problem, jer imam energije sve da postignem. Sada i u marketu ima proizvoda "tri u jedan", ja sam bio preteča toga. Jer ko zna zna, a ko ne zna, nek dođe da nauči. Verovatno se neki Turčin popeo na neku moju čukunbabu, pa imam gene koji vuku ka želji za haremom, kroz osmeh se hvali Ojdanić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here