Spremna kuća za Sekine asistente

0

Producenti ovog rialitija su spremili prostorije gde će odabrani takmičari živeti. Studio se nalazi na veoma zanimljivoj i tajnoj lokaciji, a prostire se na 250 metara kvadratnih. Takmičari će se u njega useliti 16. aprila. Imaće sve što im je neophodno za višenedeljni boravak, prostranu dnevnu sobu, zajedničku spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Takođe, na raspolaganju će im biti teretana, te stoni fudbal za razonodu.

 

 

Takmičarima nije dozvoljen bilo kakav kontakt sa spoljašnjim svetom, osim ako nije vezan za zadatak, tako da će kamere i obezbeđenje bez prestanka motriti na učesnike "Moje desne ruke“. Mobilne telefone i Internet takmičari će moći da koriste samo za rešavanje zadataka.

 

“Asistent će morati da bude druga Seka Aleksić. Treba da bude maksimalno snalažljiv, profesionalan, a pol nije bitan. Važno je samo da može da ispuni sve moje zahteve i da mi bude na raspolaganju 24 sata dnevno. Između ostalog, ovaj šou sam pokrenula i zato što me mediji ne predstavljaju u pravom svetlu“, kaže Seka Aleksić.

 

Producenti su pre emitovanja rialitija "Moja desna ruka“ najavili da će ovaj šou proteći bez ikakve cenzure, a i Seka je posebno istakla da će se prikazati onakvom kakva jeste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here