Srbiju niko ništa nije pitao kada su puštali Šešelja!

0

Niko nas ništa nije pitao, sami su odlučili: Aleksandar Vučić
 

"Oni su doneli odluku o tome da li puštaju gospodina Šešelja, doneli su odluku o tome kada ga puštaju, nas niko ništa nije ni pitao, niti konsultovao, niti nam bilo šta rekao. Od nas nisu ništa ni tražili, ono što su tražili, nešto malo, mi smo učinili, ni u šta se nismo mešali", kazao je Vučić novinarima u Kruševcu.

 

Prema njegovim rečima, nelogično je sada optuživati Srbiju zbog Šešeljeve retorike nakon što je pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala i vratio se političkom delovanju u Beogradu.

 

"Moram da priznam da sve to prilično ne razumem i da me podseća na genijalnog Dušana Kovacevića iz ‘Balkanskog špijuna’, kada kaže: ‘Oprostiće ti Đura što te je tukao. Ne znam šta da odgovorim, veoma sam ozbiljan i odgovoran čovek i ne znam šta bih vam na to rekao", kazao je Vučić nakon otvaranja novog pogona fabrike Henkel.

 

Dodao je da je Srbija, što se tiče regionalne politike, faktor stabilnosti i da nikoga ne vređa i ne izaziva, za razliku od nekih "koji gledaju preko plota".

 

"Što se nas tiče neka oni rade svoj posao, mi nikoga nismo niti ćemo da ugrožavamo, samo ćemo da čuvamo svoju slobodu, svoja prava, uveren sam potpuno da je ekonomija budućnost Srbije, na tome radimo i dalje ćemo biti faktor stabilnosti u regionu", rekao je Vučić.

 

Šešelj u Evropskom parlamentu za dva dana

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here