Srbin ubio prostitutku jer nije htela ”trojku“

0

 

Švajcarksi policajci

Kako javlja švajcarski dnevnik „Blik“, zbog toga što je izbačen iz bordela, Srbin čije ime nije saopšteno, potegao je nož prema troje ljudi, a Nemica Džesika je dobila tri uboda u stomak, zbog čega je u bolnici podlegla povredama.

 

Zahvaljujući dojavi građana, nož kojim je počinjeno ubistvo nađen je u blizini železničke stanice u mestu Vil, nedaleko od mesta zločina.

 

Dojave su bile ključne i prilikom hapšenja ubice, kojem je posle saslušanja određen pritvor.

Iako motiv ubistva još nije poznat, pretpostavlja se da je sve počelo svađom sa tri osobe koje su zaposlene u bordelu, među kojima je bila i ubijena prostitutka.

 

Kako javljaju švajcarski mediji, Srbin je potegao nož i teže povredio Sindi K., 40 godina staru upravnicu bordela, radnika obezbeđenja Roberta V., koji je zadobio tešku povredu ramena, dok je prostitutka Meri (23), koja je takođe radila u tom zdanju, lakše povređena.

 

Upravnica javne kuće, koja je ubodena u grudi, operisana je i njeno stanje je stabilno.

Napadač je, kako je opisala Meri, želeo provod sa dve žene, između ostalih i sa upravnicom. Nešto posle ponoći pozvonio je na vrata bordela u Zentisštrase 15, gde je u holu sedelo nekoliko devojaka. Iako očevici događaja tvrde da je Srbin bio pijan, policija još nije saopštila povod ovoj tragediji.

 

Jedino se zna da je sigurnosna kamera snimila događaj, odnosno trenutak kada je napadač usred prepirke iznenada potegao kuhinjski nož dug 30 centimetara.

 

– Pozvonio je i pustila sam ga unutra. Bio je vidno pijan, jedva je stajao na nogama. Odmah sam promenila mišljenje i rekla mu da nemam vremena. Došlo je do prepirke, počeo je da urla i onda je došla i Džesika da vidi šta se dešava. I tada se dogodilo… Bilo je strašno! Takvu scenu nisam u životu videla! Ubo ju je nekoliko puta u stomak… Krv je prskala po celom stepeništu. Da ga nisam pustila da uđe, ona bi bila živa! – izjavila je vidno potresena Meri.

Kako je rekao vlasnik bordela, za 20 godina nikakvih problema nije bilo. To su potvrdile i komšije, koje su i dalje u šoku zbog krvavog događaja koji je potresao ovo švajcarsko mesto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here