Foto: MN Press
Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, u emisiji za K1 istakao je da će Nole osvojiti još nekoliko grend slemova, te da će igrati još dve tri godine.

– Osvojiće još bar dva Vimbldona i još nekoliko drugih grend slemova. Sigurno… Ti sumnjaš u to? Ne treba da budeš stručnjak za to, igraće Novak još dve-tri godine, to će biti dovoljno – naveo je Srđan.

On je zatim i pričao o ovogodišnjem izdanju US opena i porazu Novaka od Danila Medvedeva, ali da su i on i najbolji igrač sveta svesni šta je sport.

– To ga je poremetilo, ali glavni poraz je fantastična igra Medvedeva. To je tako. Moj je sin naučen da se sport sastoji od pobede i poraza, kako prihvataš pobedu, tako i poraze. Često sam u njegovoj karijeri govorio da kada igra loše, pa pobedi, to nije dobro… – rekao je Srđan Đoković.

Najteži momenti bili su za vreme bombardovanja,

– Ja sam jedan od retkih koji imaju pozitivan skor sa Novakom. Prvi put me je dobio sa 11, više nisam mogao ni gem da dobijem, tako da je skor sada 100-1. Uvek sam se nervirao, tada sam bio na ivici egzistencije, to je bilo strašno teško. Stasavao je u vreme bombardovanja, plata od dve-tri marke. Nikad im neću oprostiti bombardovanje. Tada je imao 12 godina. Ogromna bomba je pala u Rakovici, sva stakla su popucala u našem stanu na Banjici ’99. Popadali smo sa kreveta, pobegli su u hodnik, kukali su “Bože spasi nas, ne daj nas”. To su traume koje ostaju za ceo život – zaključio je otac Novaka Đokovića.

3 COMMENTS

  1. KOJI SI TI COVIJEK??? A KAD SU TVOJI BOBARDOVALI ONDA JE OK. NOLE JE SUPER DECKO A TI SE PETLJAS GDJE TI NIJE MIJESTO.

  2. Odgovor Vladi, kada su njegovi bombardovali neku drugu suverenu drzavu. Ako aludiras na Kosovo, to je bio dio Srbije i onda i bice uvijek

  3. Bombardovali smo se između sebe a sve to je bilo Clinton-ovo maslo.
    Trebalo je pokazati primjer Kini i Rusiji a tada nije bilo Putin-a.
    Poslije 30 godina to se bolje vidi a Sirija je primjer#2…Novak je GOAT i nema veze sa time sto se desilo u ex.YU. On je bio u loše vrijeme na lošem mjestu – kao i mnogi od nas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here