Srpkinja u italijanskom VIP Survajveru!

0

 

Pripremajući se za realitI, Nina je obavila sve potrebne preglede i smanjila unos hrane kako bi joj se organizam privikao na ono što je čeka tokom šoua. "Preživeli su drugi, preživeću nadam se i ja. Sportski sam tip i neće mi biti toliko teško", rekla je Nina pre puta u Nikaragvu.

 

"U Italiji je velika čast naći se među takmičarima, samo prave zvezde i poznate osobe učestvuju u emisiji koja se snima već sedam sezona. Prva nagrada je 200.000 evra, ali niko ne učestvuje zbog novca, već zbog popularnosti i prestiža. Nameravam da ostanem do kraja i ako pobedim, polovinu novca ću dati u humanitarne svrhe, za neko istraživanje leka protiv raka", rekla je bivša devojka Erosa Ramacotija za "Blic" uoči početka šoua.

 

 

Nina Seničar, Novosađanka rođena 11. novembra 1985. godine, je devojka koja je 2001. godine osvojila titulu mis SR Jugoslavije.

Zbog nje je i Eros Ramacoti svojevremeno napravio veliki koncert u Novom Sadu, a u Italiji, ova devojka radi kao uspešan i tražen model.

Nina je ostvarila saradnju sa kompanijom "Apple" za koju je snimila kalendar sa aplikacijama u okviru kojeg se nalaze njene slike i video igre.

 

Nedavno je postala i zaštitno lice za modnu marku "Roberta“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here