Srpska vijagra za ceo svet

0

No, kako je istakla portparol "Hemofarma" Zorana Stakić, ovaj gigant i njeni farmaceuti posebno su ponosni na "sindenafil" ili "sindenu", na kome su čitavi istraživački timovi radili pune dve godine.

Reč je o takozvanoj "srpskoj vijagri" koja je već od stručnjaka doživela i međunarodna priznanja. Ovaj kako su ga nazvali "čarobni preparat" već se nalazi u apotekama, ali se može dobiti samo preko recepta. Međutim i ta mala prepreka snažnijem polu "poljuljane muškosti" neće predstavljati problem na putu ka njegovoj upotrebi.

Dva druga leka su iz programa neurologike i predstavljaju novinu u konkurenciji lekova ove prirode. U pitanju su "sidatil" protiv depresije, naročito ženske i "safireks", spasonosno sredstvo protiv migrene.

"Hemofarm" je iz svog novog programa uspešno lansirao i tri vitaminska preparata iz takozvane šumeće palete koji je isključivo u službi prevencije zdravlja. U pitanju su "kardiovitalit", "urovitalit" i "oftavitalit". "Kardiovitalit" služi za pravilan rad srca, a takođe utiče na uravnoteženje lošeg i dobrog holesterola. "Urovitalit" je medikament protiv teških urinarnih infekcija, dok je "oftavitalit" efikasno sredstvo za održavanje dobrog vida, odbranu od kompjuterskih zračenja i jakog sunčevog svetla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here