Šta je rekao Radonjić posle pobede nad Partizanom?

0

Nema prostora za slavlje: Dejan Radonjić 

 

"Potpuno smo kontrolisali dešavanja na terenu i zasluženo smo slavili. Ritam je žestok, to se osetilo. Zadovoljan sam pobedom, ali idemo dalje, čekaju nas novi izazovi", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir.

 

Zvezda je kao domaćin pobedila Partizan sa 76:67 i tako posle 10 kola zadržala niz od 10 pobeda u regionalnom takmičenju.

 

"Uspeli smo da iskontrolišemo njihove ideje. Tri četvrtine smo igrali dobro u odbrani, posebno u drugoj. Partizan nam je skokom u napadu uzeo previše toga, imali smo problema sa tim, posebno u poslednjoj četvrtini", kazao je Radonjić.

 

Kako je rekao Radonjić, prvi plejmejker Zvezde Markus Vilijams se povredio. Ipak, trener crveno-belih je istakao da ne misli da je išta ozbiljno u pitanju.

 

Radonjić je dodao da je Zvezda pokazala da ne zavisi od jednog igrača.

 

"Pokazuje se da imamo prostora da sa više igrača u rotaciji budemo kvalitetniji, ne zavisimo od jednog", rekao je Radonjić i dodao da je Dženkis na susretu sa Partizanom bio na "svom nivou", kao i da je cela ekipa doprinela pobedi.

 

Pročitajte još:

* ABA: Zvezda sa "pola gasa"

VIDEO: Dženkins "izvozao" crno-bele

VIDEO: Vujošević glavom nasrnuo na Andrića!

 

Zvezda će u narednoj utakmici gostovati Valensiji, a u tom susretu
imaće priliku da pobedom dođe do plasmana u Top16 fazu Evrolige.

 

"Ostaje nam da se malo odmorimo, jer su tu i putovanja osim utakmica i treninga. Do kraja meseca imamo samo dve utakmice kod kuće, a protivnici su veoma kvalitetni, posebno u Evroligi", rekao je Radonjić.

 

Crveno-beli će Valensiji gostvati u petak, dok će potom u ponedeljak igrati u Valjevu protiv Metalca u Jadranskoj ligi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here