Šta su vlasti oduzele Šariću?

0

Fotoreporter ”Vesti” uslikao je nekoliko nepokretnosti koje su odlukom Specijalnog suda oduzete Šariću, tako da naši posetioci mogu da vide šta je sve u vlasništvu osumnjičenog.

 

 

Među nekretninama u njegovom ličnom vlasništvu su stan na petom spratu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića od 180 kvadrata, kao i klub „Kazino“ U Kragujevcu. U Sremskoj Kamenici oduzeta mu je vila od 400 kvadrata sa bazenom i garažom u Ulici Ivana Franka 11, zatim vile od 927 kvadrata u istoj ulici na broju 15 i kuća na broju 10. Blokiran je i novac sa računa dvoje najmlađih članova porodice Šarić, na kojima je 141.000 evra.

 

Od bliskih srodnika, brata Duška, majke Ivanke, sestre Danijele i bivše supruge Nataše Lončar, privremeno je oduzeta vila na Dedinju u Omladinskoj ulici, dva stana od po 115 kvadrata u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu, petosoban stan u Ulici Arsenija Čarnojevića od 181 kvadrata, stan od 98 kvadrata u Ulici generala Mihaila Nedeljkovića, kao i stan od 76 kvadrata u Ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Sve nekretnine i novac su privremeno oduzeti do pravosnažne presude za trgovinu drogom, kada će se odlučivati o trajnom oduzimanju imovine. Oduzeta imovina se procenjuje na više miliona evra, što je za sada pojedinačno najveća zaplena, od stupanja na snagu Zakon o oduzimanju imovine stečene kriminalom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here