pixabay.com
Foto: Ilustracija

Snovi nam mogu mnogo toga kazati i dati nam signal kako treba da radimo u stvarnom svetu. Nemojte zapostaviti svoju podsvest jer ona može mnogo toga da nam kaže, a da nismo ni svesni jer ne prepoznajemo njene signale.

Šta ako ste sanjali zeca?

San o ovim malim glodarima je uobičajena pojava, verovali ili ne. Uglavnom prenose ideju da se ništa ne dešava slučajno i da je sve organizovano, piše “Dream guide me”. Zečevi nam preko snova pomažu da shvatimo svet oko nas i zato su oni jedinstveni.

U snu, zec predstavlja sreću i što pre shvatite da vam dolaze divne stvari. Šta god da dobijete biće u izobilju, najverovatnije mnogo više nego što zaslužujete. To će vam pomoći da zadržite vedar pogled na život.

Takođe, zec koji je karakteristika brzine, može označavati i boljitak u krevetu sa partnerom. Zec simbolizuje plodnost i seksualnu aktivnost, pa zato bude spremni na akciju.

Zečevi imaju odličnu intuiciju i mogu biti u stanju da procene svoje okruženje. Obratite pažnju kako se zec ponaša. Možda je to znak da obratite pažnju na svoju okolinu, prijatelje ili porodicu.

Predstavlja i neke preokrete, pa možete ili zapasti u depresiju ili, ukoliko se neko vreme loše osećate, ipak popraviti. Možete otkriti neka osećanja o sebi koja su dugo bila skrivena. Pustite da se duša napuni energijom i doživi slobodu.

Ako u snu vidite zeca kako trči, to je znak da pokušavate da pobegnete od nekoga ili nečega u realnom životu. Ako sanjate da zec u snu kopa, to sugeriše da pokušavate da pobegnete od stvari kojih se plašite, a još niste spremni da se suočite sa tim. Ovo ukazuje da nemate dovoljno vere u sebe ili svoje instinkte da donosite ispravne odluke. Brinete se da će svi ocenjivati i osuđivati sve što radite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here