Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović izjavio je danas da je ustupanje Kosova i Metohije međudržavnim ugovorom i na određeno vreme Rusiji, jedini način da Srbija sačuva tu teritoriju.

Prema njegovim rečima to je jedini način da Srbija sačuva teritorijani integritet i Kosovo u trenutku kada Tirana “usvajajući novi nacrt zakona o državljanstvu kojim se omogućava da albansko državljanstvo dobije svako čiji su preci albanskog porekla, više ni ne krije da ima nameru da pripoji sebi КiM”.

– Zbog ovih najnovijih pretnji i operacije stvaranja ‘Velike Albanije’ na teritoriji Srbije, ne sme se odbacivati nijedna opcija, pa ni ta da Rusija upravlja Кosovom i Metohijom sve dok srpska zemlja i narod ne budu bili bezbedni – naveo je Stamatović u saopštenju za javnost.

Ustupanjem Kosova na taj način Rusiji, svi Srbi koji žive tamo „automatski bi postali i ruski državljani“, dodaje Stamatović.

8 COMMENTS

  1. Једини начин да се спасе Косово је пензионисање “српских” политичара који млате празну сламу.

  2. А једини начин да се цела Србија спасе је избацивање Титових пионира из Скупштине.

  3. Glupi srpi tusmo dabei podsetimo zu smo mi da resimo kako hocemo i skoga hocemo a viel los sorta u planeti razmisöjate kako da terorom i genocidom postupite an ove prostore alias sad steht Vista umrelisu Vasall vremena Krabbe Vase ere

    • Ти “Rrumqa” шетај бре што даље одавде јер ако закасниш нећеш стићи ни да потрчиш кад ти дођемо у посету!! Шта тражиш на ТУЂОЈ земљи?? Враћај се у Шиптарију твоју!! Чујеш??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here