Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, rekao je da njegov tim u 6. kolu Superlige protiv TSC-a čeka teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika.

Crveno-beli sutra od 21 sat na svom stadionu dočekuju ekipu iz Bačke Topole.

– Uvek svi želimo da izgledamo fenomenalno na terenu, kako klub tako i navijači. Ne verujem da ću mnogo menjati. Treba da se poradi na oporavku, da se igrači opuste i sve će doći na svoje. TSC je jedno osveženje za naš fudbal, to su pokazali i prošle godine, kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope. Momci igraju dugo zajedno, dobro se poznaju, imaju odličnog šefa stručnog štaba. Pokazali su i pre nekoliko dana pobedom u gostima u kvalifikacionoj utakmici da su ozbiljna ekipa, znamo da će biti teška utakmica. Najbitnije je da pobedom u sutrašnjem meču zatvorimo jedan ciklus i da odemo na zaslužen i prekopotreban odmor – rekao je Stanković na konferenciji za medije na stadonu “Rajko Mitić”.

Stanković je govorio je i o tome ko od igrača neće biti u konkurenciji za sustrašnju utakmicu.

– Bilo je veoma bitno da posle gostovanja u Tirani saberemo utiske, uz to i odmorimo jer smo u prethodnom periodu odigrali veliki broj mečeva. Međutim, sastavni deo ovogodišnjeg kalendara je gust raspored i mi smo spremni na to. Kvalitetno smo radili na pripremama, ali i pored toga sigurno da će nam dobro doći mala pauza. Što se tiče zdravstvenog biltena Gobeljić i Ben su van stroja i neće biti u opticaju za sutrašnju utakmicu – zaključio je Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here