Stanković: Idemo u polufinale

0

"Bio je ovo veoma težak meč. U prvom poluvremenu smo igrali nešto slabije, o čemu govori samo jedna stvorena šansa. Bili smo pod velikim pritiskom u tim trenucima. Ipak, u nastavku smo zaigrali daleko bolje, onako kako najbolje umemo. Ostaje žal što nismo iskoristili još neku priliku jer smo mogli da dobijemo sa više golova razlike. Očekuje nas težak posao u revanšu u Moksvi, ali sa ovakvim timskim duhom mislim da sigurno prolazimo u polufinale", rekao je Stanković posle susreta na "Đuzepe Meaci".

 

 

Trener fudbalera Intera Žoze Murinjo izjavio je da je pobeda njegovog tima nad CSKA trebalo da bude znatno ubedljivija.

 

 

"Bili smo bolji, u drugom poluvremenu daleko, daleko bolji, ali nismo potpuno iskoristili tu činjenicu. Na kraju je bilo 1:0, a trebalo je da bude barem 3:0", rekao je Murinjo i nastavio:

 

"Videli ste prvo poluvreme. Znao sam da to mogu da očekujem od CSKA, blokirali su nas i igrali agresivno na svakog igrača. Zato sam govorio da bi utakmica mogla da bude ružna i bila je takva u prvom poluvremenu. U nastavku smo našli više prostora i odlučnije krenuli na pobedu."

 

Murinjo je na kraju lepo zaključio:

 

"Detalji uviek odlučuju u Ligi šampiona. CSKA je u rangu velikih ekipa i detalji su opet bitni. Ipak, mislim da smo bolji tim i da idemo dalje, bez obzira što to opet treba da potvrdimo."

 

U CSKA su zadovoljni, a trener Moskovljana Leonid Slutski zna da su dobro prošli u Italiji. U revanšu se uzdaju u svoj teren na stadionu Lužniki.

 

"Svakako bi bilo bolje da smo izvukli remi, ali s obzirom na razvoj situacije, rezultat je prihvatljiv. Imali smo neke šanse, ali je Inter odigrao odlično drugo poluvreme. Mnogo su jaki, osetili smo to na svojoj koži", rekao je trener Slutski, koji neće moći da računa na Krasića i Aldonjina u revanšu za manje od nedelju dana.

 

 

"To je problem, mislim da je Srbin mogao da izbegne žuti karton. Ali, imaćemo podršku publike. Mislim da se preteruje sa tim pričama o veštačkoj travi, nije to takva prednost kao što pokušavaju da predstave gostujući timovi u Moskvi“, konstatovao je ruski trener.

 

Revanš meč na programu je narednog utorka, 6. aprila, u Moskvi. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here