MN Press
Dejan Stanković

“Nada poslednja umire, igramo u Beogradu, pred našim navijačima, jedan rani gol promenio bi sve i videćemo kako će se Rendžers ponašati pod pritiskom”, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči revanš utakmice osmine finala Lige Evrope protiv škotskog velikana.

U prvom meču u Glazgovu bilo je 3:0 za Rendžers i Zvezdi je potrebno “čudo” za plasman dalje.

– Ovaj stadion šalje igrače da budu duplo jači, taj adrenalin sa tribina je poseban, biće isti huk kao u Glazgovu, Marakana neće uplašiti Rendžers, ali će Rendžers imati dva puta jačeg protivnika – izjavio je Stanković-

– Nećemo grlom u jagode, ja to kažem kalkulisani rizik, u dobroj smo fazi kao tim. Napravićemo jak pritisak, da pogreše, kao što smo mi u Glazgovu. Daćemo sve od sebe da se to desi, nadam se da će i sreća biti uz nas, ali moramo da je zaslužimo – poručio je Stanković.

Na pitanje novinara da li može da se ponove “igrački dani” kada je sa Zvezdom pobeđivao Kajzerslautern i Partizan sa po 4:0 rekao je:

– Bila su to neka druga vremena, ne sećam se kroz karijeru velikih preokreta, ali sam u Interu dobio Romu u Superkupu 4:3, posle 0:3, pa Šalke 5:2 posle 0:0 – konstantovao je Stanković i rekao da bi pristao da u 60. minutu utakmice bude 1:0.

Zvezdin golgeter Milan Pavkov, koji će kako je Stanković otkrio biti starter, rekao je da pritisak uvek postoji, ali ako se prihvati na pravi način može da ti pomogne i da budeš još bolji.

– Ako se ostvari rezultat, svi smo junaci, nebitno ko će biti strelac – rekao je Pavkov.

Utakmica između Zvezde i Rendžersa biće odigrana u četvrtak 18.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here