Stefanović: Selakoviću, daj ostavku!

0

Borko Stefanović: Zakon o notarima preko kolena
 

"Oni nisu vaši potčinjeni i vi niste njihov poslodavac, i ne možete da kažete – oni nemaju pravo na štrajk. Oni obustavljaju rad zato što ne mogu sa vama da se dogovore", rekao je Stefanović Selakoviću tokom rasprave u Skupštini Srbije.

Stefanović je kritikovao ministra pravde da javno beležništvo insistira da po svaku cenu uvede "preko kolena" u pravosudni sistem i da je još jednom pokazo da ne može da se dogovori sa advokatima.

"Šta je zaključak, ko će da popusti. Vi očigledno nećete. Oni neće da popuste. Prema tome, meni se nameće zaključak da onda vi morate podneti ostavku. Pridružite se premijeru Vučiću", rekao je Stefanović.

Selaković je odgovorio Stefanoviću da ukoliko misli da je pravo rešenje njegova ostavka da ubedi poslanike većine, Vladu Srbije i premijera koji ga je predložio na to mesto pa, kako je istakao, neka se glasa o tome.

"Nemam ništa protiv toga. Meni ne pada na pamet da kao što neki sa šest odsto glasova na izborima drže million i po ljudi taocima svoje umišljenosti u veličinu ne razmišljajući o ličnom činu ostavke, posle izbora gde u mnogim opštinama na području Vojvodine nisu prešli census", rekao je Selaković.

U skupštini je u toku rasprava o izmenama predloga zakona o prometu nekretnina i javnom beležništvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here