EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Stiven Sigal

Biznismen Bogoljub Karić objavio je fotografiju na kojoj sa porodicom uživa u društvu slavnog glumca Stivena Sigala.

Uz fotografiju se, kao i uvek, Bogoljub obratio fanovima na društvenim mrežama i pojasnio u kakvim je odnosima sa glumcem sa kojim je u prijateljskim odnosima još od 2000. godine.

– Dragi moji, Stivena Sigala smo upoznali pre 20 godina u Moskvi i uvek nam je drag gost, gde god se nalazili od Amerike do Srbije. Lepo nam je i prijatno u njegovom društvu, jer je vrlo zanimljiva i nesvakidašnja ličnost. Srećan sam što među prijateljima imam stvarno neverovatne ljude. Jedan od njih je i Sigal, prijatelj na koga možemo da računamo u svakoj prilici.

– Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor, ali se i divi snazi i istrajnosti našeg naroda. Posebno je impresioniran veštinom i načinom kako je naš narod uspeo da preživi sve nedaće kroz istoriju. Družimo se i razmenjujemo iskustva na razne teme, od filmova, biznisa, do nekih životnih i svakodnevnih pitanja. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić – napisao je Bogoljub.

View this post on Instagram

Dragi moji, Stivena Sigala smo upoznali pre 20 godina u Moskvi I uvek nam je drag gost, gde god se nalazili od Amerike do Srbije. Lepo nam je i prijatno u njegovom društvu, jer je vrlo zanimljiva i nesvakidašnja ličnost. Srećan sam što medju prijateljima imam stvarno neverovatne ljude. Jedan od njih je i Sigal, prijatelj na koga možemo da računamo u svakoj prilici. Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor, ali se i divi snazi i istrajnosti našeg naroda. Posebno je impresioniran veštinom i načinom kako je nas narod uspeo da preživi sve nedaće kroz istoriju. Družimo se i razmenjujemo iskustva na razne teme, od filmova, biznisa, do nekih životnih i svakodnevnih pitanja. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić❤️💜👍🏻👏🏼🙏🏻💒

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime