Stiže Putin! Zatvorite prozore, navucite roletne i da niko nije izašao na terasu

0

Kad dođe Vladimir Putin ni veš ne sme da proviri sa prozora ili terase
 

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija obaveštenja koje su stanari Bulevara Arsenija Čarnojevića, kako se navodi, dobili od SUP-a Novi Beograd.

 

"Dana 10. 10. 2014. godine dobili smo obaveštenje od SUP Novi Beograd da dana 16. 10. 2014. godine a povodom posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina iz bezbednosnih razloga svi stanovi koji su na strani prema auto-putu, prozori i terase moraju biti zatvorene i spuštene roletne. Niko ne sme da se nalazi na prozorima i terasama. Takođe se veš ne sme nalaziti na terasama."

 

 

I prilikom prethodnih poseta visokih državnika važile su rigorozne mere bezbednosti.

 

Tako su za vreme boravka Hilari Klinton, bivše državne sekretarka SAD, i američkog potpredsednika Džozefa Bajdena na snazi bile mere bezbednosti prvog stepena.

 

To je značilo da su ulice kojima su se kretali, kao i okolne ulice, bile zatvorene za saobraćaj i za pešake, a iz nekih ulica su uklanjani i automobili.

 

Mediji su tada pisali da je o bezbednosti Bajdena brinulo više od 300 američkih agenata i preko 2.000 srpskih policajaca, bezbednjaka i specijalaca, a specijalci su dan pred posetu "pročešljali" terase, podrume, tavane u zgradama koje su na "Bajdenovoj putanji".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here