YT Printscreen

Deset aktera sinoćnjih nereda je privedeno u PU Mostar na kriminalističku obradu. Jedna osoba je zadobila teže telesne povrede i hospitalizovana je u SKB Mostar.

Na jednoj porodičnoj kući pričinjena je materijalna šteta, a tokom sukoba oštećena su i vozila koja su bila parkirana na ulici.

– Policijski službenici PU Mostar zajedno s Centrom kriminalističke policije provode daljnju operativnu istragu na terenu da utvrde identitet ostalih saučesnika u izazivanju nereda – rekao je Marić.

Prema nezvaničnim informacijama grupa od blizu 50 mladića koji su pripadnici navijačke grupe koja podržava FK Zrinjski, popularni Ultrasi, ušla je u mostarsko naselje Donja Mahala sa ciljem izazivanja nereda i fizičkog obračuna nakon čega je došlo do sukoba sa meštanima tog naselja i pojedinim članovima Veležove navijačke grupe “Red Army”.

Sve se odvijalo u trenutku kada je na snazi bio policijski čas, koji je od 21 sat, pa je pitanje kako je moguće da grupa od skoro 50 osoba neopaženo hoda ulicama Mostara i još izazove velike nerede oko ponoći.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here