Printscreen
Milan Kalinić

Voditelj Milan Kalinić je 16 godina u srećnom braku sa suprugom Sandrom i imaju ćerku Teu i sina Vuka.

Naime, ona se retko pojavljuje u javnosti, a sada je iznela nepoznate detalje njihovog odnosa.

– Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan – rekla je najpre Sandra za Story, ali Milan ima potpuno drugačiji stav.

– Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari. Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori – tvrdi on.

Bračni par je nedavno proslavio godišnjicu braka, a Kalinić je tada objavio njihovu zajedničku fotografiju. Tada je ispod objave napisao i šta je tajna njihovog uspešnog braka.

– Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna – zaključio je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here