Suzana Mančić: Đoša je muška svinja

0

Situaciju je pokušala da smiri Goca Lazarević, ali bez uspeha.
– Strašno sam se iznervirala! Nema to veze sa tim što nisam u prvoj mladosti. Vređa me što se muškarci vrednuju po tome koliko mlade žene imaju. Što mlađu ženu ima, to je veći frajer i nema veze što je ćelav i ima stomačinu. Muka mi je više da na ulicama gledam dede koje šetaju mlade devojke. Osećam se pogođenom ne samo kao žena, već kao ljudsko biće – objasnila je Suzana.


Mnoge je njena reakcija iznenadila. Uvek je nasmejana, šarmantna, ima višedecenijsko iskustvo pred kamerama i nikada je niko nije video da se tako puši od besa.

– Nisam mogla da se obuzdam. "Bacila sam rukavicu" svima onima koji jednostavno otpisuju žene koje nisu u prvoj mladosti. Odnos prema ženama je strašna nepravda. Žene su tu da rmbaju, da budu lepe i slatke, da vuku, zarađuju, gaje decu… Dok smo mlade, lepe i zdrave, tu smo da udovoljimo muškarcima. A, onda, kada to više nismo, ali kada nam nežnost najviše treba, sklanjaju nas kao potrošenu, demodiranu robu i zamenuju modelima novije proizvodnje. Ne mogu to da trpim i tačka. Muka mi je više od tih ćelavih "frajera" sa stomačinama.

Suzana ističe da protiv Đoše lično nema ništa, ali da joj se "namestio" sa stavom koji ju je pogodio.

– Priznajem, sada mi je malo žao što sam tako burno reagovala. Ne treba mi da se zakrvim sa Đošom, nije on čovek kriv, ali je prosto je simbol tih muškaraca koji me nerviraju svojim stavom. On bi trebalo javno da se izvini svim ženama! – smatra Suzana.

A Đošu baš briga. Ne zamera joj ništa i oprašta što ga je nazvala muškom šovinističkom svinjom pred milionskim auditorijumom.

– Suzana se samo šalila. Šta ja mogu što volim mlade žene, kao i većina muškaraca. Ništa ja u tome ne vidim loše. Kome se to ne sviđa, šta mu ja mogu i ne pada mi na pamet da se bilo kome izvinjavam – kaže Đoša.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here