Švabi 50.000 evra

0

– Bilo je vatre, varnica, udaraca. Stojim iza svega što sam rekao za Lepu. Nju sam smirio i spustio dole. A Bokiju nisam dozvolio da dotakne moje zmijsko telo. Nadao se, ali ništa. Eno ga, još plače – rekao je po izlasku iz kuće vragolasti folker, koji je u kući bio najomraženija ličnost.

Svi ukućani uz ček i šampanjac

 

 

Posle Ere, kuću je napustio najjači čovek u Srbiji, Ervin Katona. Zatim je izašla Lepa Lukić, praćena zvucima svog hita "Srce je moje violina", koju je publika pozdravila burnim aplauzom.

U ZAGRLJAJU: Anabela i Mladen

 

 

– Boki, Ervin i ja smo već pobedili, ne moramo baš sve nagrade da pokupimo. Bez obzira na sve što se dešavalo, neću ni o kome nijednu ružnu reč da kažem – komentarisala je uzbuđena Lepa, dodajući da joj je najveća nagrada u karijeri lutka Milica kojoj je glumila mamu u kući "Velikog brata".

ČESTITKE POBEDNIKU: Željko Mitrovič i Švaba

 

 

Publika je sve vreme skandirala, "Boki napolje", dok su u kući sedeli neobični Makedonac, Anabela i Milan. Napolju je dočekan salvama zvižduka, ali mu to nimalo nije smetalo. Odmah je rekao da je Era u kući bio najbezobrazniji, a da njega u Makedoniji ne čekaju ni momak, ni devojka.

 

 

Anabela i Milan su se u kući preznojavali od neizvesnosti.
 

 

DOČEKAN ZVIŽDUCIMA: Boki 13 po izlasku iz kuće

– Ne mogu da verujem da sam ovoliko ostala u kući. Najsrećnija sam na svetu. Verujem da je publika prepoznala moju iskrenost i to što sam svakome rekla ono što sam mislila, čak i kada me niko nije čuo. Milana Marića ne poznajem od pre, ne znam mnogo o njemu. Bio je suzdržan kada su svađe u pitanju, bio je vredan, uživao je služeći druge, trudio se oko svega – bilo je poslednje što je Anabela rekla u ispovedaonici "Velikom bratu", na korak do pobede.

 

– Uzbuđen sam, jako. Bio sam u kući onakav kakav jesam i verovatno su se publici moje osobine svidele. Ne mogu da govorim o svojim kvalitetima. Anabela je vredna, osetljiva, pokazuje to. Osetljiv sam i ja, ali to ne pokazujem – bile su Milanove poslednje reči u ispovedaonici.
 

Dok je publika davala poslednje glasove superfinalistima, Nataša Bekvalac je zapevala novu pesmu sa singla koji treba da se pojavi za mesec dana. Zatim je izašla Anabela, koja se prvo izljubila sa ćerkama, a zatim sa Mladenom. Milan, odnosno Švaba, izljubio se sa svojim sestrama, a zatim sa ostalim ukućanima.

 

Publika je bila toliko oduševljena da su mu pocepali pantalone!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here