Pari Sen Žermen se pomirio sa činjenicom da Nejmar želi da napusti klub i voljni su da mu to dozvole u ovom prelaznom roku.

Prema pisanjima španske “Marke”, oni su ponudili Brazilca Real Madridu, žele da izvuku najviše iz ove situacije, a Florentino Perez i Zinedin Zidan su dobili ekskluzivno pravo da prvi upute ponudu.

Parižani ne žele ponovo da posluju sa Barselonom, razlog zbog kojeg su otišli “na drugu stranu” nije poznat, ali čini se da ovakav potez povlače i delom da bi kontrirali fudbaleru koji je otvoreno iskazao želju da se vrati u Kataloniju.

Njegov transfer opet bi bio papreno skup, ali ne onoliko visok koliko je bio pre dve godine, a prema navodima čelnici PSŽ su spremni na potencijalni gubitak samo da bi se rastali sa Nejmarom. On je odlučan u nameri da napusti Francusku, već duže je nezadovoljan i traži izlaz, a deluje da je samo pitanje trenutka kada će se neki tim “otvoriti” i dovesti ga u svoje redove.

Ipak, sumnja se da će to biti Real. Ovo leto je za njih već dosad bilo veoma dobro, doveli su veliki broj fudbalera uključujući i Luku Jovića i Edena Azara, pa se veruje da brazilski reprezentativac više nije prioritet.

To otvara vrata povratku u Barsu, potez Francuza mogao bi da bude tumačen i kao udica koju žele da Katalonci zagrizu i brže-bolje reaguju, kako neko drugi – a pogotovo ne najveći rival – ne bi “ukrao” Nejmara njima pred nosom.

Igra moći će se nastaviti, sledeće sedmice će biti zanimljive, a videćemo da li će napadač uspeti da istera svoje i napusti “Ligu 1” u novom potencijalno blokbaster transferu, koji bi mogao iznova da podigne prašinu nakon što je to uradio Žoao Feliks pre nekoliko dana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here