Sve partije da pomogu Vučiću jer ne može sam“,”
Fonet/A. K.
U Srbiji je stvoren dobar ambijent za investicije: Dragan Marković Palma

"Napravljen je dobar ambijent za 2015. godinu, u Beogradu na Samitu je bilo 15 predsednika vlada, predsednik Vlade Kine. Napravljen je dobar ambijent kada je u pitanju saradnja sa Evropom i sa Rusijom. Mi moramo da pomažemo Vladi Srbije i u 2015. godini svi da radimo, da štedimo i više nego do sada i da pomognemo Vučiću, ne može on sam da sprovodi ove reforme", kazao je Marković na novogodišnjem koktelu u Skupštini Jagodine.

On je naveo da je Jagodina lider u dovođenju investitora, te da je pre nekoliko dana potpisala sporazum sa još tri investitora, koji će do kraja februara 2015. godine početi da grade fabrike u ovom gradu.

"To će biti ukupno osam stranih investitora u Jagodini, a do kraja 2015. godine biće najmanje 12 stranih fabrika, gde će raditi preko 3.800 ljudi", najavio je predsednik Skupštine grada Jagodine.

On je najavio i da će sledeće godine u organizaciji Grada hiljadu studenata posetiti Beč, što je više nego u 2014. godinu kada je išlo 600 studenata.

Novogodišnjem koktelu Skupštine Jagodine prisustvovali su prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar odbrane Bratislav Gašić, predsednici 14 gradova i opština, predstavnici crkve, pravosuđa, policije, zdravstveni i prosvetni radnici, studenti.

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here