J. Gajeskov
Sa decembarskog turnira u Bonirigu

Nisu se još stišali fenomenalni utisci s nedavnog decembarskog turnira u boksu, kik boksu i tajlandskom boksu, održanog u Srpskom centru u sidnejskom predgrađu Bonirig, a ljubitelji borilačkih veština imaće novu priliku da uživaju u novom nadmetanju boraca, u utorak, 17. februara.

Opet su organizatori “Jez Premier Promotions“ Slavka Ježa i “Lights Out Fight Club“ Dragomira Dubočanina, naših legendarnih šampiona u ovim sportovima, a prestižni događaj održaće se u velikoj sali Centra u Bonirigu.

Ovom prilikom, publika će imati priliku da vidi nekoliko muških i ženskih boraca iz srpske zajednice, od kojih su većina polaznici škole Dragomira Dubočanina.

Dragomir Dubočanin

Na decembarskom turniru smo sticajem okolnosti mogli da gledamo samo Milorada Mikija Vukojčića, pošto su Daniel Milošović i Stefan Živković morali da odustanu zbog bolesti, odnosno povrede.

Miki Vukojčić je proslavio pobedu s povređenim kolegom Stefanom Živkovićem

Ipak, i jedan je bio vredan, jer je Miki Vukojčić podario pobedu punoj sali njegovih navijača.

Ulaznice za januarski spektakl mogu se nabaviti preko agenccije “Eventebrite“ ili na ulazu u salu pomenutog dana.

Takođe, informacija da posle kratke letnje pauze zbog božićnih i novogodišnjih praznika, klub borilačkih veština “Lights Out Fight Club“ ponovi radi i prima nove polaznike.

Svi koji žele da treniraju i bore se u ringu, mogu da dođu u salu kluba na adresi 4/86 Heathcote Rd, Moorebank, kod Liverpula. Za sve informacije nazovite Dragomira na broj telefona: 0410 021 002.

Sedište kluba u Murbenku

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here