Printscreen/Facebook/Dejan Nešković

“Jučerašnji video na Fejsbuk profilu Branimira Nestorovića je svinjarija”, kratko je prokomentarisao član Kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon.

Doktor Branimir Nestorović, pulmolog koji je popularnost u narodu stekao neodgovornim izjavama tokom prvog talasa epidemije koronavirusa u Srbiji, poslednjih meseci delimično se povukao iz javnosti. To ga, ipak, ne sprečava da putem društvenih mreža izražava svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji.

Poslednji ispad tiče se njegovih kolega iz Kriznog štaba.

Šta misli o njihovom radu Nestorović je poručio “šerujući” šaljivu (neko se možda i nasmejao) animaciju na Fejsbuku, u kojoj glavne uloge igraju dr Tiodorović i dr Kon. Dok se broje zaraženi i preminuli, doktor Nestorović šeruje video klipove koji diskredituju njegove kolege.

Klip možete pogledati ovde.

Kon je odgovorio oštro i koncizno, dok je njegov kolega iz Kriznog štaba i spornog video klipa, Branislav Tiodorović, bio je malo uzdržaniji i u neverici.

– Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni. Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos – rekao je  Tiodorović.

Jedno je sigurno, sve ovo ne doprinosi rastu poverenje građana u Krizni štab i ne rešava problem rastućeg broja zaraženih i preminulih.

1 COMMENT

  1. Нестору би лекарска комора требала забранити медијско појављивање и само рекламирање јер дискредитује морално поверење у све лекаре !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here