Tanja Savić: Nisam raskinula sa Duškom!

0

 

Demantuje tračeve: Tanja Savić

Dečko sa kojim se i dalje zabavlja, otišao je na daleke pute u Australiju, gde je poslom vezan, a pevačica tvrdi kako će se posvetiti poslu.
 

 

"Nema govora o raskidu, kako su neki mediji preneli. Jednostavno, ljubav između mene i mog Duška je buknula u vreme izlaska mog novog CD-a. Duško nažalost mora da se vrati svojim poslovima koje ima u Australiji, a ja sam se pomirila s tim da se nećemo videti nekoliko meseci. Vreme do tad ću iskoristiti da se maksimalno posvetim promociji novih pesama, jer moja publika to zaslužuje", kaže Tanja Savić.
 

Novi album Tanja je ispratila i novom stilskom transforamcijom, jer je kaže shvatila da je publika voli i prepoznaje kao kratkokosu crnku.
 

"Po prirodi volim promene i ova frizura trenutno koju trenutno forsiram me je zadovoljila već. Razmišljam kakve bi stilske inovacije mogla da uvedem, ali trudiću se da to ostane u okvirima ove Tanje Savić koju publika voli i prepoznaje."

Kada je preseljenje u Beograd u pitanju, pevačica kaže da joj je to mnogo olakšalo život, ali da bi najsrećnija bila kada bi joj se ispunila želja da sazida kuću na Bežanijskoj kosi.
 

"Moraću da se zadovoljim stanom, jer zidanje u ovom delu grada koji mi se najviše dopada uglavnom nije dozvoljeno tamo gde bih ja to želela. Trenutno živim u iznajmljenom stanu, ali i to će se nadam se ubrzo promeniti. Meni je zapravo najbitnije da mi mesto boravka bude blizu aerodroma, jer dosta putujem, a s druge strane da to bude u Beogradu, jer se u galvnom gradu imam i najviše televizijskih gostovanja."

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here