Instagram
Tara Simov

Bivša zadrugarka Tara Simov na nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je jutros svoje fotografije nastale nakon navodnog prebijanja za koje je optužila Anđelu Vešticu.

Simova je pre mesec dana išla na suočavanje sa Anđelom, na kojem se starleta nije pojavila, a sada je navodno slučaj zastareo, zbog čega je rešila da opiše detalje incidenta koji se dogodio kada je imala 17 godina.

– Zašto niko nije otišao u zatvor za ovo i i dalje ćutite? Ja za svoja sr*nja odgovaram i odgovaraću, a ona – pitala se Simova.

– Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikada ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17. Prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 20 minuta sa još 5 ili 6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici – napisala je Tara.

– Javno ću reći da je brutalno prebijanje mene od strane suda kvalifikovano kao maltretiranje umesto prebijanje. I na sve to, slučaj je zastareo. Tako da puj pike ne važi što mi je neko masakrirao glavu – zaključila je besno bivša zadrugarka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here