Terzić: Niko više neće tužiti Zvezdu!

0

Na dobrom putu: Zvezdan Terzić i Nenad Milijaš
 

Poput Slaviše Kokeze, zadovoljstvo povodom angažovanja Nenada Lalatovića za novog trenera Crvene zvezde nije krio ni novi generalni sekretar Zvezdan Terzić.
"Lalatović će biti promovisan u sredu u 13 časova. Izuzetno mi je drago što je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora izabran za novog trenera. Pratim ga otkako se pojavio u Sremu iz Sremske Mitrovice i ubeđen sam da će biti veliki trener. Neće mu biti lako, jer će raditi u specifičnim uslovima, sa mladim timom, koji ćemo pokušati da napravimo. Ipak, ono što je najvažnije, Lalatović je prethodne sezone znao da karakter prenese na ekipu. Pobedio je Partizan, nažalost i Crvenu zvezdu“, podsetio je Terzić.

 

Funkcioner crveno-belih je ostao zakopčan po pitanju pojačanja.
"Na dobrom smo putu da dovedemo nekoliko igrača, na kojima će klub moći da zaradi. Pokušaćemo da pokupimo sve fudbalske bisere iz Srbije. Na prozivci očekujem da se pojave svi igrači koji su pod ugovorom sa Crvenom zvezdom“.

 

Kao što je poznato, napadač Dragan Mrđa je podneo zahtev za raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom, a Terzić smatra da će to biti jedini takav slučaj ovog leta.
"Verujem da se više niko neće odlučiti nas taj potez. Dobili smo obaveštenje od Pečnika i Daude, ali verujem da ćemo ih razgovorom ubediti da to ne rade“, zaključio je Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here