Tipsarević i Troicki na turniru u Zagrebu

0

 

Pašanski u Santjagu
Srpski teniser Boris Pašanski plasirao se u poslednje, treće kolo kvalifikacija za glavni žreb ATP turnira u čileanskom Santjagu.
Pašanski je u prvom kolu kvalifikacija pobedio Brazilca Rikarda Hočevara, a potom Argentinca Brajana Dabula. On će se u poslednjem kolu kvalifikacija sastati sa Argentincem Huanom-Martinom Arangurenom.
ATP turnir u Santjagu igra se za nagradni fond od 398.250dolara.

Troicki, koji je na turniru u Zagrebu postavljen za četvrtog nosioca, a u prvom kolu igraće protiv Nemca Rajnera Šutlera.

 

Tipsarević, koji je na turniru peti "kosturaš", sastaće se na startu takmičenja sa Mihaelom Bererom iz Nemačke.

 

Ilija Bozoljac izborio je plasman u treće, poslednje kolo kvalifikacija za glavni žreb. On je u drugom kolu kvalifikacija savladao Austrijanca Filipa Osvalda 6:1, 7:5.

Srbin će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati sa još jednim Austrijancem Martinom Fišerom.

 

ATP turnir u Zagrebu igra se za nagradni fond od 450.000 dolara.

 

 

Ćirić poražen u Kazanju
Srpski teniser Nikola Ćirić nije uspeo da se plasira u glavni žreb čelendžera u ruskom Kazanju.
Ćirić, koji je u kvalifikacijama bio postavljen za prvog nosioca, izborio je direktan plasman u drugo kolo kvalifikacija. On je u drugom kolu pobedio Rusa Aleksandra Vasina 6:4, 6:1, ali je u poslednjoj rundi kvalifikacija izgubio od još jednog Rusa Aleksandra Lobkova 6:0, 3:6, 6:2.
Srpki igrač će se u paru sa Crnogorcem Goranom Tošićem sastati u osmini finala u dubl konkurenciji sa Špancima Robertom Bautistom Agutom i Adrijanom Menendezom Maceirasom.
Čelendžer u Kazanju igra se za nagradni fond od 50.000 dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here